GET FIT, small group training

GET FIT, small group training

GET FIT is één van de pakketten van Fit met Ingrid. Je traint bij Get Fit in een kleine groep van vier tot acht personen op een vast tijdstip. Je ervaart met de small group training voordelen van een personal trainer, maar je hebt ook te maken met de gezelligheid van trainen in groepsverband. Het voordeel is ook dat de individuele kosten lager zijn. De personal training is voor iedereen toegankelijk. Wanneer je de kosten van één op één begeleiding te hoog vindt, kun je kiezen voor small group training. Je werkt intensief samen en gaat alle voordelen ervaren. 

Het voordeel van een small group training is dat deze geschikt is voor beginners en gevorderden en ze kunnen allemaal op eigen niveau deelnemen. Je gaat hierdoor, ieder op zijn eigen tempo, op een gezonde en efficiënte manier aan je conditie werken.

VOORDELEN SMALL GROUP TRAINING

  • Je kunt trainen op verschillende niveaus
  • Het is een persoonlijke, afwisselende en motiverende trainingsmethode
  • Je traint op een vast moment in de week
  • Trainen in gezelschap is gezelliger en je maakt samen plezier
  • Optimaal resultaat behalen 
  • Je staat onder begeleiding van een ervaren personal trainer

De kans is groot dat small group training je nu ook aanspreekt. Een leuke manier van trainen, gezellig met een groep mensen en elkaar helpen en ondersteunen om door te zetten. Samen sporten stimuleert je vaak om door te gaan. Je hebt meer zin om te gaan en kunt hierdoor ook beter je doelen realiseren. Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding en kun je alle vragen stellen tijdens de training. Je ervaart alle voordelen van een personal training, maar dan in een groep. Zorg dat je ook alle voordelen in gaat zien en ontdek nu wat een small group training met jou gaat doen!

Get Fit is uit te breiden met andere pakketten die Fit met Ingrid aanbiedt.

GET FIT TOGETHER

Er start een nieuwe groep vanaf maandag 23 september van 10 en 11 uur. De training vindt plaatst in de Techumerpleats in Leeuwarden.

Naast bovengenoemd voordelen heb je als extra voordeel de Fit met Ingrid app. Via deze app kan je 24/7 contact leggen met je coach en mede deelnemers van Get Fit, je kan je voeding bijhouden in de app zodat het jouw inzicht geeft in je huidige voedingspatroon en daarop kan jouw trainer je weer adviseren.

Meedoen of meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel 0620633421.

Contact

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *