Hoogtepunten

Hoogtepunten

Ingrids Blog

Lieve lezers,

Het is al even geleden dat ik een heerlijk recept of actie met jullie heb gedeeld. Ik had letterlijk een aantal hoogtepunten te beleven.

Verhuizen

Ik ben verhuisd van Leek naar Goutum, een grote maar super leuke stap, weer samenwonen. Voorafgaand van de verhuizing moest het prachtige huis van mijn hubby natuurlijk wel vijf-gezinsleden-proef gemaakt worden. Schouwen met gipsplaten, houten platen en balken naar zolder, dat is al een workout op zich. Daarna alles schuren, verven, behangen, kitten, nieuwe vloer leggen en nog veel meer. Ondertussen woon ik alweer 2 maanden in Goutum en het klussen is een bíjna klaar.

verhuizen hoogtepunt

Tijdens het verhuizen, met mijn pappie genoten van een ijsco! Oepsie ūüėČ

Letterlijke hoogtepunt

Na een week in Goutum te mogen wonen mochten we echt letterlijk naar een hoogtepunt. Rudolf had in september via een bouwbeurs een ballonvaart voor 4 personen gewonnen! En lieve ik mocht mee :D. Eén woord voor deze ervaring: Wow!

ballonvaren

Wow! Het uitzicht over Grou.

Je ne vous comprends pas

Wij hebben met z¬īn vijven heerlijk 2,5 week mogen genieten van de schoonheid van Frankrijk. Eerst Argel√®s-sur-Mer onveilig gemaakt met onze stepjes op de boulevard, heerlijk gegeten en veel gezien en gedaan. We hebben ‘een berg beklommen’ zoals onze kids dat noemen. Het was een rooster pad door een bergkloof die zo’n 2000 meter licht stijgend omhoog ging. Het pad was √©√©n meter breed en erg mooi en prima te doen voor kinderen. Veel gezwommen en gesnorkeld en voornamelijk ontspannen. De laatste drie dagen van onze vakantie zijn we naar Dompierre les Ormes geweest, vlakbij Ma√ßon. Afgelegen en middenin de heuvels hebben we het mooiste uitzicht van de hele vakantie gewoon vanuit onze luxe glamping tent!

Een echt Franse maaltijd durfde ik niet aan, escargots of¬†bouillabaisse. Gelukkig zaten we in Catalaans Frankrijk en waren de heerlijke tapas in overvloed. Lekker barbecue√ęn met gamba’s, tabouleh en groentespiesen. Ik had granola voor de ochtend meegenomen zodat ik niet elke morgen baguette of croissant moest mee-eten. En sorry ik heb niet echt inspiratie uit de Franse keuken meegenomen.

vakantie eten tapaskloof

Druk aan de slag

Ik verzorg nu trainingen op 2 locaties. Bij Fitclub Rodenburg in Leek en de nieuwe locatie De Sportpleats in Leeuwarden in de wijk Techum. Op beide locaties is nog ruimte om bij mij te trainen. Vraag gerust een kennismakingsgesprek aan.

Vajèn is gisteren voor het eerst naar school geweest, wat een mijlpaal!  Heb ik dan eindelijk weer een beetje IK tijd? Dat gaan jullie lezen in een volgende blog.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *