Summer Fit

Training | Voeding | Leefstijl

Summer Fit

Summer Fit

Wil jij gezond en vol energie de zomer in? Summer Fit en ik helpen je deze doelen te bereiken!

Het pakket

Het Summer Fit pakket bestaat uit 6 persoonlijke trainingen, een persoonlijk voedingsplan en een trainingsprogramma die je zelf kan gaan volgen. Zo bereik je resultaten die je vorige zomer ook al had gewild. Wij gaan samen voor blijvende resultaten!

Tijdens de 1 op 1 trainingen ervaar je hoe het is om met een personal trainer te sporten, de trainer past het trainingsprogramma aan op jouw doelen, beperkingen en lichaam. Resultaat bereik je alleen met volledige commitment zowel tijdens de training, maar ook met je voeding, gedrag en rust. Als je kiest voor het Summer Fit pakket krijg je toegang tot de Fit met Ingrid app, waarin je jouw voeding gaat ‘loggen’. Je houdt een dagboek bij. Aan de hand van jouw dagboek gaan we samen aanpassingen maken in je voedingsplan. Daar behoren weekmenu’s bij en de speciale summerfit Manual met heerlijke recepten en tips en tricks.

1 keer per week training is niet voldoende en daarom ontvang je nu ook toegang tot de trainingsapp. De speciale Summerfit HIIT trainingen kan je thuis gemakkelijk uitvoeren, 2 tot 3x per week.

De kosten van Summer Fit zijn €325,-.

Plan je afspraak!

Doen? Aanmelden? Nieuwsgierig? Klik HIER om een kennismakingsgesprek te maken. Je voorbereiding op de zomer begint nu!

Voorwaarden

* 1 Summer Fit pakket per persoon.
* De Summer Fit actie is geldig tot 31-05-2018

Voorproefje

Wil je alvast een voorproefje op zo’n heerlijk zomers recept? Ik maakte vorig jaar dit heerlijke recept ‘ovenschotel met kalkoen‘ een aantal keer en zelfs onze kinderen hebben ervan gesmuld. Het is gemakkelijke te maken, voorbereiding is kort en als het in de oven staat kan jij lekker van de zon genieten. Deze ovenschotel is goed te combineren met een groene salade.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *